Partner podle znamení – Býk

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vládcem znamení Býka je planeta Venuše. Lidé narození pod tímto znamením mají velmi rozvinutý smysl pro umění, klidnou trpělivou povahu a vztah ke všemu krásnému. Jsou to většinou lidé velmi konzervativní, kteří dávají velkou důležitost formě chování a stylu oblečení.
Býci jsou ideální pro manželství a dlouhotrvající vztah. Sázejí totiž na životní jistotu. Mají rádi upravenou domácnost a zvelebují své rodinné domy a zahrady. Nejsou příliš popudliví a snaží se svým blízkým dělat radost. Ve vztahu potřebují věrného a romantického partnera, který bude mít zájem jen o ně. Spřízněné duše najdou u lidí přímočarých, kteří získají jejich důvěru.
Býci  ke svému štěstí potřebují pocit jistoty a znají dobře hodnotu majetku, který rádi budují. S penězi nakládají rozumně a prakticky. Mohou tak někdy působit sobecky, ale není to pravda. K sobě jsou nenároční a nejdůležitější je pro ně vlastní rodina.
Dobře také vědí co je povinnost a jsou to lidé velmi přesní a spolehliví.  Umějí se soustředit na práci, aby zbytečně neztráceli svůj čas, který chtějí využít přesně pro to, co mají za nezbytné. Mnoho lidí narozených pod tímto znamením má umělecké sklony.

Vztah se spřízněnou duší ve znamení: Rak, Kozoroh, Panna a Ryby