Svatba v balónu

Prožijte svůj velký den v oblacích a tam si v koši, vysoko nad zemí, řekněte své ano. Svatební den má přece být s velkým zážitkem. A jak to naplánovat? Horkovzdušný balón vzlétá jen za určitých podmínek a pouze za svítání nebo před soumrakem. Proto se balónová svatba odehrává buď brzo ráno anebo večer před západem slunce. Na předpověď počasí se také nedá moc spoléhat, proto je vhodné mít termín svatby variabilní.

Lety balonem nabízí více firem. Proto se nebojte a rozešlete poptávku do několika společností. I zde panuje konkurence a tento zážitek můžete získat i za poloviční cenu proti ostatním nabídkám. Nabídka startovacích míst je docela široká a můžete si zvolit ideální romantické místo. Firmy mají většinou v dané oblasti dobré kontakty na oddávající. Pokud nemají, tak je to na vaší aktivitě. Příprava horkovzdušného balonu trvá převážně pár desítek minut, potom můžete nasednout a letět.
V balonu budete pouze vy dva, vaši svědci, oddávající, matrikářka a pilot. Nezapomeňte na fotoaparát a ať můžete dokumentovat společné zážitky i svět pod vámi z ptačí perspektivy.
Asi hodinový let potom bývá ukončen křtem prvoletců. Dopravu zpět vám zajistí balonová firma.